Aussie


Het is 2018 dus tijd voor een nieuwe blogpost. Ik heb besloten om een keertje in het Nederlands te posten 🙂 Ik heb een weekje terug een bericht ontvangen van Aussie of ik een aantal producten wil uitproberen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ik heb ze gisteren ontvangen en vandaag gelijk uitgeprobeerd. *Zij hebben trouwens niet gevraagd of ik hun producten wil promoten.

Voor wie Aussie niet kent, Aussie is geen Australisch maar een Amerikaans merk. Ik heb eigenlijk altijd gedacht dat het wel uit Australië kwam vanwege de naam en het logo (de kangoeroe). Daarnaast heb ik dit merk nog nooit uitgeprobeerd dus was wel nieuwsgierig!

Mijn haren zijn op dit moment best wel beschadigd, ik heb ze namelijk vaak geverfd (van bruin naar blond en terug naar bruin). Als dit al niet erg genoeg is had ik vorig jaar ook besloten om extensions te nemen. Ik heb altijd al lang haar willen hebben dus toen dacht ik weet je wat ga het gewoon een keertje proberen. NOOIT MEER! Ik heb me lesje geleerd en wat zijn extensions toch een drama.. het jeukt, het is een extra gewicht aan je hoofd en ik moest een uur eerder opstaan om het te wassen, föhnen en stijlen. Normaal, hoef ik mijn haar niet eens te föhnen of te stijlen. Het eruit halen van de extensions was nog erger..ze zaten vast met micro ringetjes en een van de ringetjes kreeg de kapster niet los dus knipte ze maar een plukje haar af (ik zag het pas toen ze het al geknipt had dus laat je niet afleiden en let op!). Dus als ik nu mijn haren strak naar achteren draag heb ik een lading haarspray nodig, want anders steekt er een plukje haar uit met dezelfde lengte als gras..(P.S. ik had mijn extensions wel in Indonesië laten zetten)

Maar goed, mijn haar heeft dus veel te verduren gehad en daarom gebruik ik nu alleen maar care & repair producten en slik ik ook elke dag vitamine B pillen. Ik ben daarom ook super blij dat Aussie een aantal producten van hun repair lijn heeft opgestuurd.


Aussie products


Zoals je hierboven ziet heb ik een shampoo, conditioner, reconstructor (masker) en een mousse ontvangen. Ik heb geen krullen dus de mousse heb ik niet geprobeerd. Op dit moment kan ik nog niet vertellen of mijn haar erop vooruit gaat door deze producten te gebruiken. Ik kan wel zeggen dat mijn haar nu glanst, zacht is en lekker ruikt.Terwijl ik bezig was met research te doen naar Aussie voor deze post vond ik ook minder leuke informatie. Het merk test namelijk op dieren en er wordt gezegd dat zij onnatuurlijke ingrediënten gebruiken die schadelijk kunnen zijn (Natural Skincare Authority). Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk informatie hierover te vinden en Aussie blijkt inderdaad nog steeds op dieren te testen. Over het gebruik van onnatuurlijke ingrediënten heb ik niet veel kunnen vinden dus hierover kan ik verder niks zeggen.

Ik weet deze informatie pas na het uitproberen van de producten en het schrijven van het bovenstaande stukje ^^. Weer iets nieuws geleerd! Voortaan ga ik maar eerst research doen voordat ik producten ga uitproberen. Ik ga dus ook geen nieuwe blogpost schrijven over de Aussie producten, want ik blijf gewoon bij de haarproducten die ik al gebruik! Better safe than sorry! *Ik vind dat iedereen voor zichzelf kan beslissen welke producten je wel en niet wilt gebruiken maar ik wil je er wel bewust van maken dat er dus ook negatieve informatie te vinden is over Aussie. 


 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s